Doe mee aan de ultieme Bossche Bollen workshop in hartje Den Bosch!
Geen gebakje is zo bekend en begeerd als de échte Bossche Bol. Wekelijks verkopen de Bossche bakkers er tienduizenden van. En echt waar; nergens zijn ze zo lekker als in Den Bosch.
Wat kun je verwachten?
Wist je dat:
Een ‘sjeklade’ (chocolade) bol, zo noemen de Bosschenaren de échte Bossche Bol. En waar toeristen de bol keurig met mes en vork eten, gebruikt de Bosschenaar hiervoor gewoon z’n ‘hèndjes’ (handen). Hij eet de échte Bossche Bol op zijn kop vanaf de onderkant. Dit is de handigste manier om de bol zo netjes mogelijk te eten zonder bestek. En zo wordt ook meteen het verschil duidelijk met de bollen die in de rest van het land gemaakt worden. Als de chocolade aan de soes blijft plakken terwijl je deze vanaf de onderkant eet, dan heb je de échte Bossche Bol te pakken.
Wanneer?
Woensdag 9 april
Waar?
Den Bosch
Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!
Grijp je kans om een echte Bossche Bol-expert te worden en je vrienden en familie te verrassen met jouw bakkunsten.
We kijken ernaar uit om samen met jou de lekkerste Bossche Bollen te maken in het prachtige Den Bosch! ✨
Inschrijvingen zijn open tot 2 april 2025
Uitschrijven is mogelijk tot 2 april 2025
Voor afmeldingen na deze datum geldt een no-show fee van €22,50 voor de gemaakte kosten.
Start: | Wednesday, April 9, 2025 at 4:00 PM |
---|---|
Organising committee: | Regional Committee South |
Sign up opens: | Tuesday, March 4, 2025 at 12:00 PM |
Sign up closes: | Wednesday, April 2, 2025 at 12:00 PM |
Den Bosch - De Raadskelder, Markt 1a, onder het stadhuis, Den Bosch